Basil de Los Piscardos

Op mijn zogenaamde kennismakingstripje naar Spanje kwamen wij op het terrein van de Los Piscardos. Nou eerlijk, wat ik daar allemaal zag, ik heb mijn ogen uitgekeken. Er liepen volwassen honden, middelgrote en kleine puppy's. Er liepen daar twee pups van 3.5 maand en 1 was er TE grappig gewoon. Hij had zo zijn eigen ideeën, ging zijn eigen gangetje en speelde met van alles. ALLES vond hij leuk...en het gebeurde weer...ik was verliefd.
Ik zei tegen Karla wat een geweldig leuk hondje is dat zeg, zoiets zou ik ook ooit nog wel eens bij onze roedel willen. Ik ben in de tijd dat wij in Spanje waren daar steeds geweest, gespeeld, geknuffeld en ik heb stiekem gedroomd.
Op de 3e dag kreeg ik ineens zo een raar onderbuik gevoel. En wat denk je....dat kleine mooie eigenwijze dromertje was daar nog omdat Karla hem heel stiekem voor mij had gekocht! Nou je begrijpt wat er toen gebeurde. Huilen van blijheid, het totaal niet kunnen bevatten dat dit mormeltje mee mocht naar mijn roedel.

Dat was Basil. Basil is met Karla en mij samen in de auto terug gegaan naar Nederland. Thuis aangekomen heeft mijn lieve Eboli zich over Basil ontfermd en die 2 waren gelijk moeder en zoon. Zij heeft Basil veel dingen bij gebracht ondanks dat ze maar zo kort bij elkaar hebben mogen zijn.
Basil is een zoon van Barro de Los Piscardos en Noa de Los Piscardos.

Ik ben zo blij dat je er bent, je bent mijn lieve springkonijn!!